Faq – The Personal Poster

Vanliga Frågor

Här finner du svar på vanliga frågor vi får. Om du har en fråga du inte hittar svar på, maila os gärna på kontakt@thepersonalposter.se

 • Vad är Personal Poster?

  Vi har utvecklat en tjänst för att enkelt kunna skapa texttavlor och postrar med unikt utseende på webben. Du börjar med att skapa din tavla genom att skriva in en text. Sedan väljer du färg, typsnitt och annat tills du är nöjd. Du kan leka med designen så mycket du vill och du kan också dela den på Facebook, Instagram eller email. Efter att du har beställt din unika texttavla, kommer vi att trycka och skicka den till dig.

 • Är ram inkluderad?

  På marknaden finns många olika ramar att välja mellan och vi har märkt att våra kunder vill välja ram själv. Därför har vi valt att hålla ned priset genom att inte skicka med en ram som inte är precis som du vill ha den.

 • Hur fungerar det med frakt?

  Frakten är gratis om Sverige. Vi använder DHL.

 • Vilka storleker kan jag få tavlan i?

  30 x 40 cm

  50 x 70 cm

  70 x 100 cm

  Du kan välja stående eller liggande på alla storlekar

  Om du väljer att ha en passepartout runt tavlan är den 5 cm.

 • Hur stämmer färgerna överens mellan tavlan och skärmen på min dator? Kan jag få ett färgprov?

  Vi vet att det kan finnas skillnader mellan skärmen på en dator och tryckt papper. Vi erbjuder därför ett gratis färgprov. Vi står naturligtvis för portot också. Färgprovet trycks på samma högkvalitativa papper som vi använder för alla tavlor. Beställ gärna färgprovet här, en bit ner på sidan:

  Beställ ett gratis färgprov
 • Kan jag returnera min poster?

  Alla tavlor på Personal Poster tillverkas specifikt för varje order. Detta leder tyvärr till att det inte är möjligt för oss att acceptera retur och återbetalning av en tavla. Vi har dock en hålltid på 6 timmar efter att du har lagt en order hos oss. Det innebär att du kan avbeställa en order inom 6 timmar från att ordern lades. Vi vill också peka på möjligheten att använda vårt fria färgprov så att du är säker på färgerna innan du beställer. Vi garanterar att färgerna på färgprovet stämmer överens med tavlorna. Ej uthämtade produkter återbetals ej.

 • Hur tillverkas min texttavla?

  Alla tavlor tillverkas i professionella tryck- och skärmaskiner. Detta gör att vi har hög och jämn kvalitet på tryck och färghållning över tid. Alla tavlor trycks på FSC-certifierat papper. Vi använder papper med pappersvikt på 180g, vilket bidrar till kvalitetskänslan på våra produkter.

 • Jag har gjort ett misstag på min order, t.ex. stavat fel. Hur kan jag ändra detta?

  Om du har gjort ett misstag, vänligen kontakta oss via email inom 6 timmar efter att du gjorde beställningen: kontakt@thepersonalposter.se. Lägg till ditt ordernummer i mailet.

 • Vem kontaktar jag om jag har frågor?

  Vänligen maila oss på: kontakt@thepersonalposter.se.