About – The Personal Poster

Om The Personal Poster

Hur allt startade


Personerna bakom “The Personal Poster” är syskonen Olivia och Max Nordanåker. Det började med att de inte hittade postrar med text som passade.


Oliva berättar hur idén började.

– Jag skulle handla tavlor till min lägenhet. Jag hittade en massa postrar med text, men de var inte exakt sådana jag sökte. Jag är petig med min lägenhet och jag vill att färgerna skall gå ton i ton, men det var omöjligt att hitta.


Det finns många olika texttavlor, men när man hittar ett citat som passar, har postern antingen fel färg eller fel storlek.


Max, som har en teknisk bakgrund, fortsätter:

– Jag insåg att de postrar med text som erbjuds inte är bra nog. Det är så många parametrar på en gång, text, färg, typsnitt etc, så det är svårt att hitta rätt. Därför började jag experimentera med sätt att bygga en tjänst där man designar en poster själv på webben och sedan får ut en högupplöst professionellt tryckt produkt. Samtidigt som det måste vara enkelt och kul att använda!


Resultatet av arbetet har blivit "The Personal Poster”, en websida för att skapa texttavlor.


Både Max och Olivia tycker att det är viktigt med färg, design och hög kvalitet. Därför har man valt att satsa på bästa möjliga papper och tryck.


Vi hälsar dig välkommen att använda The Personal Poster och skapa din egna textposter som du vill ha den. Vem vet bättre än du vad just du vill ha?